top of page

Om mig

Att vara nyfiken på hälsa och att vara ute i naturen är en självklarhet för mig. Jag är friskvårdskonsult, kostrådgivare, levande föda kock och Rawlife educator med inriktning på näringstät mat, men framför allt en livsnjutare. 

2019 startade jag projektet med att bygga upp detta stället. Här ska jag tillsammans med andra människor kunna har kurser och utbildningar av olika slag. Efter en låååång resa med med/motgångar, blev Solrosbacken den 11/6 2021 klart och godkänt som Hotell...JIPPI.... Så härifrån startar allt nu, och allt är möjligt, bara man håller viljan och drömmarna vid liv...

Solrosbacken är skapat för mig och alla som vill vara med på resor ut i naturen, kreativa kurser eller bara njuta av det fina som finns här. 

Jag hoppas att vi ses snart!


Här erbjuda vi våra gäster ett boende i en miljön som är helt fantastiskt. Det är mumma för kropp o själ

Hjärtlig välkomna till oss på Solrosbacken


För oss är det viktigt att just du ska trivas på Solrosbacken. Finns det något du vill ändra på eller ha förslag som gör din vistelse bättre hos oss, säg gärna det, så hittar vi en lösning tillsammans. Du ska få ett bra bemötande, trivas i rummet och gärna vilja komma tillbaka - då har vi lyckats.

Våra följeslagare på på gården

Här på gården har vi två härliga små hundar Milou och Rufus som är en frisk fläkt här. Våra små Prazki krysarik är väldigt sällskapliga, och sitter gärna i knät om dom får. 


Här är man välkommen om man har hund. Vi tillåter inte att ha hunden på rummet, men vi har hundgård för två hundar. så ifall ni tänkte ha med hunden, ring först så att det finns plats för eran också

bottom of page